Με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (21/01) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, η ομάδας της Λάρισας, ενόψει και του Σαββατιάτικου αγώνα στη Νίκαια με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League.

Η Λάρισα θα ταξιδέψει στην Αθήνα με όλους του αθλητές της στην διάθεση του τεχνικού Φώτη Τακιανού, πλην του τραυματία Μάριν Μάριτς και του Γιάνις Μπέρζινς ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα αφού προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, έπειτα αναχώρησε για την πρωτεύουσα όπου και το Σάββατο (22/10, 17:00) θα φιλοξενηθεί από την ομάδα του Ιωνικού Νικαίας στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πλάτωνα.

Ζάρας: «Κομβικό ματς ενόψει συνέχειας»

Με στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, ο Θοδωρής Ζάρας θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Συνέχεια στην καλή εικόνα της ομάδας στους αγώνες με τον Απόλλωνα Πατρών και τον Άρη, θέλει να δώσει ο Θοδωρής Ζάρας και οι συμπαίκτες του, δουλεύοντας όλη την εβδομάδα πάνω στην αναμέτρηση της Νίκαιας.

Η Δήλωση:

«2/2 σε Πάτρα και με Άρη και επόμενος σταθμός μας, η Νίκαια.

Δύσκολο παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό με τα προηγούμενα που δώσαμε το τελευταίο διάστημα. Είναι ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα μας και αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, όπως στην Πάτρα και με τον Άρη, είμαι σίγουρος πως έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι.

Η ομάδα του Ιωνικού έχει αποδείξει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια έως το φινάλε τους και αν χαλαρώσεις σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Έχουμε εστιάσει στους παίκτες - «κλειδιά» των «κυανόλευκων» και αν ανταποκριθούμε σωστά, μπορούμε να πάρουμε το «ροζ» φύλλο αγώνος στην επιστροφή μας για Λάρισα.

Μεσοβδόμαδα, προερχόμενοι και από ένα «χιτσκοκικό» φινάλε στον αγώνα με τον Άρη, δουλέψαμε στα προβλήματα τα οποία είχε εστιάσει ο προπονητής μας και πλέον πηγαίνουμε στην Νίκαια για την τρίτη διαδοχική μας νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο θα φτιάξει ακόμη καλύτερο, το ήδη ωραίο κλίμα, που έχουμε δημιουργήσει στην ομάδα μας».