Αναβολή στο ματς του Απόλλωνα Λάρισας με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή (14/2, 14:45) ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκας 2.

Εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης που έπληξε από τα ξημερώματα της Κυριακής (14/2) την Λάρισα, φάνηκε ότι ήταν αδύνατο να διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και της Δόξα Δράμας για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.

Μάλιστα το χιόνι έφτασε στους 15 πόντους στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, κάτι που καθιστούσε δύσκολο να γίνει ο αγώνας.

Οι άνθρωποι του Απόλλων Λάρισας ενημέρωσαν την διοργανώτρια αρχή η οποία πριν λίγο, το μεσημέρι της Κυριακής εξέδωσε ανακοίνωση αναβολής του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας 2:

«Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών που οφείλονται στην αυξανόμενη, διαρκή και έντονη χιονόπτωση η οποία σύμφωνα και με το μετεωρολογικό δελτίο θα συνεχίσει να υφίσταται και αύριο Δευτέρα 15/02/2021, ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί σήμερα 14/02/2021, στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 14:45 μ.μ, ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας – ΠΑΕ Δόξα Δράμας 2017 αναβάλλεται.»

O Aπόλλων Λάρισας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Λάρισας, με αφορμή την αναβολή της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας, την Κυριακή (14/2), στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, εξαιτίας των έντονων χιονοπτώσεων.

Οι «κυανόλευκοι» ξεκαθάρισαν ότι εξάντλησαν όλες τις πιθανές περιπτώσεις διεξαγωγής του αγώνα με τους «μαυραετούς», ωστόσο οι 15 πόντοι χιόνι την κατέστησαν ανέφικτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:

«Από την αρχή της ημέρας, μετά την χιονόπτωση που έπληξε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/02) την Λάρισα, φάνηκε ότι ήταν αδύνατο να διεξαχθεί ο αγώνας του Απόλλωνα Λάρισας Λάρισας με την Δόξα Δράμας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2.

Οι άνθρωποι της λαρισινής ΠΑΕ αναλώθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου για να εξαντλήσουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις διεξαγωγής του παιχνιδιού, αλλά οι 15 πόντοι χιόνι το καθιστούσαν ανέφικτο».

a-sports.gr