Λίγες ημέρες πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΛ και την συμμετοχή του Απόλλωνα Λάρισας στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄εθνική κατηγορία η παραίτηση του αντιπροέδρου Χρήστου Μπουχουρίδη ήρθε να ταράξει την ηρεμία της ομάδας. Με δήλωσή του ο μέχρι χθες αντιπρόεδρος του ιστορικού σωματείου της Λάρισας τονίζει πως αποχωρεί εξαιτίας προσωπικών λόγων, χωρίς ωστόσο να τους ξεκαθαρίζει. Μάλιστα είναι πολλοί εκείνοι που επισημαίνουν πως αυτή η παραίτηση έχει να κάνει με διοικητικές αποφάσεις που έχουν παρθεί για την επόμενη σεζόν όταν με το καλό το καμάρι της Φιλιππούπολης θα επιστρέψει στην Γ΄εθνική.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

“Λόγοι προσωπικοί με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την διοίκηση της ομάδας μας, οριστικά και αμετάκλειτα.

Με την ευκαιρία αυτήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που αγαπούν αυτήν την ομάδα και την συμπαρίστανται, όλους αυτούς που προυπήρξαν για να κρατήσουν αυτό το ποδοσφαιρικό κύτταρο της πόλης μας, ζωντανό, όλα αυτά τα χρόνια και να μου δώσουν εμένα την ευκαιρία να βάλω ένα λιθαράκι στη ιστορία της.

Εύχομαι κάθε προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία στους προπονητές, ποδοσφαιστές και φίλους της ομάδας μας, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και να πετύχουν τους στόχους, τόσο τους προσωπικούς, όσο και τους ποδοσφαιρικούς που έχουν.

Με σεβασμό και εκτίμηση 

Μπουχουρίδης Χρήστος”