Δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Σάκης Κουτίνας, ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΛ, αφού έδειξαν ότι ο αθλητής των «βυσσινί» έχει υποστεί ρήξη χιαστού:

«Ελπίζαμε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι οι φόβοι δεν θα επιβεβαιωθούν, αλλά δυστυχώς η μοίρα δεν έκανε το χατήρι, τόσο στην ομάδα μας, πόσο μάλλον στον Σάκη Κουτίνα. Ο Σάκης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σήμερα, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη μετά τον τραυματισμό στο γόνατό του, και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του.

Ο Σάκης θα υποβληθεί στο κατάλληλο-άμεσο- χρονικό διάστημα στην απαραίτητη επέμβαση, την οποία θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Σωματείου και γνωστός ορθοπεδικός, κ. Αντώνης Τσαγκάλης. Σάκη, η οικογένεια της ΑΕΛ βρίσκεται στο πλευρό σου, και θα είναι κοντά σου σε ό,τι και αν χρειαστεί μέχρι να επιστρέψεις γερός πίσω στο παρκέ και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, για να είσαι και πάλι έτοιμος να προσφέρεις στην ομάδα όπως έκανες όλο αυτό το χρονικό διάστημα με μεγάλη επιτυχία. Σιδερένιος!».