Από τη στιγμή που η ΑΕΛ άλλαξε προπονητή, αγωνιστική βελτίωση δεν υπάρχει. Μόλις έναν βαθμό μετρούν οι Θεσσαλοί στη μετά Μιχάλη Γρηγορίου εποχή. Αυτός ήρθε στο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στον «βυσσινί» πάγκο στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Ένα ματς που ήταν κάκιστο συνολικά.

Τρεις σερί ήττες ακολούθησαν για την ΑΕΛ, αυτές με Άρη εντός έδρας, Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ΟΦΗ εντός. Επόμενο ματς θα είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και στη συνέχεια οι παίκτες θα κάνουν γιορτές και θα επιστρέψουν για τον δεύτερο γύρο συν το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Λαμία.

Ανάλογα με την εικόνα που θα παρουσιάσουν στον τελευταίο αγώνα του 2020 οι Θεσσαλοί, θα υπάρξουν και αντίστοιχες αντιδράσεις. Εάν η εικόνα είναι και πάλι κάτω του μετρίου, είναι πολύ πιθανό να γίνουν μεγάλες αλλαγές.

Ορισμένες, πάντως, θεωρούνται δεδομένες. Δεν θα μείνει η ΑΕΛ μόνο στις αποχωρήσεις των Τόρζε και Γκαζάλ. Επιπλέον δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνουν και μεταγραφές.

Ο Τσόσιτς έκανε την αρχή και τουλάχιστον άλλοι τέσσερις παίκτες θα τον ακολουθήσουν στην πορεία. Για το πόσες ακριβώς θα είναι οι προσθήκες, θα ξεκαθαρίσει προσεχώς ανάλογα και με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν στη συνέχεια.

sportime.gr