Αρκετές και… ηχηρές απουσίες από την αποστολή της ΑΕΛ για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Κάποιοι εξ αυτών θα αποχωρήσουν. Ορισμένοι έχουν ενημερωθεί ήδη οτι δεν υπολογίζονται.

Το Sportime.gr αποκάλυψε οτι οι Μπέντζαμιν Μουκάντζο και Αλέξης Μιχαήλ δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ και θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Και δεν θα είναι οι μόνοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr πρόθεση της διοίκησης και του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια, η οποία γνωστοποιήθηκε και στον Τζιανλούκα Φέστα, είναι οι περισσότεροι παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν τον Ιούνιο, να μην συνεχίσουν στους «βυσσινί».

«Xάνει» Μιλοσάβλιεβιτς

Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή (28/02) στο στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η κάρτα του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, ήταν η έβδομη και θα χάσει δύο από τα επόμενα τρία παιχνίδια της Super League 1. Δεδομένα το ένα από τα δύο θα είναι εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και το δεύτερο ή με ΟΦΗ ή με Λαμία.

Η αναμέτρηση με τη τη Λαμία, να θυμίσουμε οτι δεν είχε διεξαχθεί εξαιτίας της υπόθεσης των δελτίων της ομάδας της Λάρισας.  Η Λάρισα δικαιώθηκε στην προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και η διοργανώτρια  όρισε εκ νέου το παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/3 στις 17:15.

sportime.gr