Πρόταση από την Δε Στρόνγκεστ έφτασε το βράδυ της Τρίτης (27/7) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον Αντριάν Χουσίνο.

Οι Βολιβιανοί κατέθεσαν πρόταση, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε αρχικά, αλλά όπως ανέφερε η ανακοίνωση των «βυσσινί», οι συζητήσεις συνεχίζονται, καθώς η ίδια κατέθεσε αντιπρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Πρόταση από την ομάδα Α΄ Εθνικής της Βολιβίας Δε Στρόνγκεστ για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Adrian Jusino υπέβαλε ο μάνατζερ του παίκτη Miquel Riera.

Τα χρήματα τα οποία δίνει η Βολιβιανή ομάδα δεν ικανοποιούν την ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει στις 30/6/2022 και όπως γνωστοποιήθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βολιβίας ο Adrian Jusino θα απουσιάσει από τις επίσημες υποχρεώσεις της ΑΕΛ από το τέλος Αυγούστου 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 τρία 15πενθήμερα λόγω της συμμετοχής της Εθνικής Βολιβίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα Χριστούγεννα του 2022 στο Κατάρ.

Ο κ. Κούγιας αρχικώς αρνήθηκε την πρόταση ζητώντας μία βελτιωμένη πρόταση και συγχρόνως αντιπρότεινε ότι εφόσον ο Adrian Jusino παραχωρηθεί στην Βολιβιανή ομάδα, ο ποδοσφαιριστής να επεκτείνει το συμβόλαιο του για άλλο ένα χρόνο ακόμα δηλαδή έως τις 30/6/2023».

a-sports.gr