Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες βράδυ την απόκτηση του Μαξίμ Μαξιμένκο από την Κόλος Κοβαλίβκα για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής Maksym Maksymenko.

H ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την ιδιοκτησία και την διοίκηση της ουκρανικής ομάδας KOLOS KOVALIVKA και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή της Artem Zasyadvovk, γιατί χωρίς την δική του βοήθεια αυτή η μεταγραφή δεν θα είχε ολοκληρωθεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα και την κα Πρόξενο στο Κίεβο Δομάγια Μαρία, η οποία βοήθησε αφάνταστα ώστε να λυθούν γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία καθυστέρησαν και θα καθυστερούσαν ακόμα περισσότερο την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή».

Τέλος ο Φιλίπ

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί και τυπικά ο Στελιάνο Φιλίπ, όπως ανακοίνωσαν οι «βυσσινί» με ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/1).

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος αριστερός μπακ, ο οποίος αποτελούσε βασικό στέλεχος της ΑΕΛ τη φετινή σεζόν, άνηκε στο γκρουπ των τεσσάρων παικτών, οι οποίοι φαίνεται να πλήρωσαν το «μάρμαρο» της εντός έδρας ήττας (1-0) από τον Απόλλωνα Σμύρνης το περασμένο Σάββατο (16/1).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι λύθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή FILIP STELIANO».