Ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες η τελική βαθμολογία των 94 ποδηλατικών σωματείων στην Ελλάδα που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα το έτος 2019.

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας τερμάτισε στην 4η θέση στη γενική κατάταξη, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατάταξη των αγωνισμάτων της πίστας, την 4η στο δρόμο, την 8η στο MTB κ τη 12η στο CycloCross.

Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, σε σχετικό δελτίο Τύπου «καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι αθλητές μας έδειξαν χαρακτήρα, αγωνιστικότητα και κατάφεραν να κατακτήσουν 19 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, εκ των οποίων τα 8 ήταν χρυσά.

Επίσης, ο αθλητής μας Καρατσιβής Παναγιώτης, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας, κατηγορίας εφήβων που έγινε στο Βέλγιο, κατάφερε να κατακτήσει ακόμη ένα μετάλλιο, καθώς και 2 μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Δρόμου, που έγινε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Επιπλέον, είχαμε αθλητές που επάνδρωσαν την Εθνική Ομάδα Δρόμου, όπως οι Σακελλαρόπουλος Ηλίας και Μπαρμπαγιάννης Αλέξανδρος, και ως εκ τούτου, η ποδηλατική χρονιά που πέρασε κρίνεται επιτυχημένη, αφού εξακολουθούμε τα τελευταία 6 χρόνια να βρισκόμαστε στις 5 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.

Όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτά, αν δεν είχαμε την υποστήριξη του προπονητή μας και του βοηθού του, με την καθοδήγηση των οποίων, ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια σε όλους σας, είμαστε υπερήφανοι για εσάς».