Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιχνιδιών, εντοπίστηκε χθες (10.03.2017) το απόγευμα στη Λάρισα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξαγόταν απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 65χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ιδιοκτησίας μιας 58χρονης, διότι διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή «server», στον οποίο είχαν συνδεθεί άλλοι (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στις οθόνες δύο από των οποίων εμφανιζόταν το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».
Κατά τον έλεγχο, συνελήφθη ακόμη ένας 73χρονος, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι.
Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν (5) πλήρης ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ, από την κατοχή του προσωρινά υπεύθυνου και του παίκτη.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία  απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στο  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.