Επίθεση από δύο αγνώστους που φορούσαν κουκούλα και υποδύθηκαν τους αστυνομικούς δέχθηκε χθες γύρω στις 11.30 το βράδυ ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι κοντά στο Μουσικό Σχολείο της Λάρισας.

Οπως καταγγέλλει η μητέρα του οι άγνωστοι που του έδειξαν αστυνομική ταυτότητα προφανώς πλαστή, του ζήτησαν το κινητό τηλέφωνο και όταν το παιδί αρνήθηκε το χτύπησαν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ οι θρασύδειλοι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το παιδί ειδοποίησε τη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μετέφεραν το παιδί και τη μητέρα του στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου τοποθετήθηκαν 5 ράμματα στο παιδί που ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Η μητέρα του απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν αμέσως και μετέφεραν το παιδί στα επείγοντα. Παράλληλα ως μητέρα συνιστά στα παιδιά μεγάλη προσοχή όταν κυκλοφορούν το βράδυ. “Ποτέ μόνο και Ποτέ σε σκοτεινά σημεία. Δυστυχώς ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

paidis.com