Σε έναν 29χρονο κατέληξε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ως έναν από τους δράστες του πρωτοφανούς για τα τοπικά χρονικά ριφιφί σε κεντρικό φαρμακείο, από το χρηματοκιβώτιο του οποίου έκλεψαν άγνωστο, αλλά μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και φάρμακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γενετικό υλικό «έδειξε» τον 29χρονο Λαρισαίο ως έναν από τους «διαβασμένους» δράστες της διάρρηξης που αποκαλύφθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2016.

Ο Λαρισαίος φαρμακοποιός, ανοίγοντας το φαρμακείο του, το πρωινό εκείνης της Δευτέρας, έμεινε έκπληκτος, αφού οι δράστες μέσω του διπλανού κλειστού ξενοδοχείου άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία (φωτο) και έτσι πέρασαν στο φαρμακείο όπου δεν διέρρηξαν επί τόπου το χρηματοκιβώτιο, αλλά το πήραν μαζί τους. 

Οι δράστες έδρασαν μεθοδικά το Σαββατοκύριακο και σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο βάρους 70 κιλών το οποίο μετέφεραν με αυτοκίνητο.

Η αστυνομία εικάζει ότι για την όλη επιχείρηση συνεργάστηκαν περισσότερα από δύο άτομα και ευελπιστεί, μέσω του 29χρονου, να φτάσει και στους υπόλοιπους.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα Ελευθερία)