Αιγόκερε, μην ανεβάζεις τους τόνους επικοινωνιακά (όσο μπορείς)


Κριός

Όχι και τόσο ξέγνοιαστο το ΣΚ, σκέψεις και πρακτικές ευθύνες των επαγγελματικών (ή των οικογενειακών για μερικούς) «διεκδικούν» τον χρόνο σου ενώ, αν υπάρξει επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες, καλύτερα να αφήσεις απ' έξω την κριτική (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ταύρος

Μην χαλάσεις το ΣΚ σου με απαισιόδοξες σκέψεις για το παρακάτω των επαγγελματικών, των σπουδών σου ή γουατέβα, φροντίζοντας να διαχειριστείς το στρες, γιατί και η next week έχει τις απαιτήσεις της.

Δίδυμοι

Θέλεις να αποτινάξεις το ψυχολογικό uneasiness που σου δημιουργεί ο ανάδρομος, φέρνοντας και δυσκολία στη δράση αναφορικά με νέα σχέδια, με τα οικονομικά να σε «καίνε» μάλλον περισσότερο.

Καρκίνος

Ένα ζόρι όσο να 'ναι το 'χει αυτό το weekend, κυρίως ως προς την αντιμετώπιση προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών (3ο δεκαήμερο κυρίως). Μην κάνεις καλύτερα «αυτή την κουβέντα» τώρα, όσο κι αν σε «τρώει», αφήνοντας τα νεύρα όσο μπορείς.

Λέων

Η καθημερινότητα και η δουλειά σε φορτώνουν με περισσότερα άγχη και «σπαζοκεφαλιές» σήμερα, κι ας είναι Σάββατο (3ο δεκαήμερο κυρίως). Με το μαλακό επίσης οι τυχόν επικοινωνίες με συνεργάτες, υπαλλήλους, συναδέλφους κ.λπ.

Παρθένος

Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα θα προσπαθήσει να σε «ρίξει» αναφορικά με το μέλλον ενός επαγγελματικού σχεδίου, μιας ερωτικής σχέσης ή της κατάστασης των οικονομικών σου (3ο δεκαήμερο κυρίως). Αντιστάσου!

Ζυγός

Τα παίρνεις όλα λίγο πιο προσωπικά σήμερα σε οικογένεια και επαγγελματικά μεριά, γεμίζοντας νεύρα που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις (3ο δεκαήμερο κυρίως). Ακόμα πάντως κι αν έχεις δίκιο, απόφυγε το «γρι-γρι».

Σκορπιός

Δεν αποκλείεται το Σάββατο να φέρει κάτι που μπορεί να στην «σπάσει», να σε εκνευρίσει ή να σε βάλει στη διαδικασία να «αναλώσεις» για ακόμη μία φορά την σκέψη σου σε μια παρελθούσα κατάσταση (3ο δεκαήμερο κυρίως). Έλα, βαρέθηκα ήδη.

Τοξότης

Οι οικονομικές απαιτήσεις μαζεύονται καθώς τελειώνει ο μήνας και βγάζουν άγχος σήμερα, επομένως προσπάθησε να μαζευτείς κάπως με τα ψώνια και τις σπατάλες.

Αιγόκερως

Με απαιτήσεις το ΣΚ στο μέτωπο των επαγγελματικών και της οικογένειας. Τα σενάρια πολλά, όπως ένα πρότζεκτ που δεν «τρέχει», ένα θέμα με κάποιον συγγενή, κάτι στα προσωπικά που σε βαραίνει κ.λπ. (3ο δεκαήμερο κυρίως ). Μην ανεβάζεις πάντως τους τόνους επικοινωνιακά (όσο μπορείς).

Υδροχόος

Η δουλειά και οι σχετικές με αυτήν επικοινωνίες βγάζουν άγχος, αλλά σε καμία περίπτωση μην μπεις στην διαδικασία των διαφωνιών με συνεργάτες, πελάτες, συναδέλφους κ.λπ., ακόμα κι αν κατά βάση έχεις δίκιο (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ιχθύες

Η τέχνη της αποστασιοποίησης είναι πολύτιμη όταν βλέπεις πως δεν βγαίνει άκρη σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, στην προσπάθειά σου να εξηγήσεις τα αυτονόητα (3ο δεκαήμερο κυρίως).

athensvoice.gr