Ιχθύ, δώσε παραπάνω σημασία στη σχέση σου σήμερα


Κριός

Για μια καλύτερη σχέση με το σώμα σου χρειάζεται να έχεις τη διάθεση να κάνεις και κάτι «πρακτικό», απλές ασκησούλες από YouTube ή λίγη γιόγκα, γιατί και ο κ&λ@$ έχει αρχίσει να παίρνει το σχήμα της καρέκλας.

Ταύρος

Κάνε τη βολτίτσα σου κι ας έχει κρύο, συνάντησε ένα φιλαράκι για καφέ, διάβασε κάνα βιβλίο και γενικά απόλαυσε όπως γουστάρεις το Σάββατό σου.

Δίδυμοι

Επειδή η ανωμαλία έχει φτάσει σε αλλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να «ξερνάμε» πλέον καθημερινά, φρόντιζε τα άτομα που αγαπάς και προστάτευέ τα, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Καρκίνος

Μη χάσεις χρόνο με υποχρεώσεις σήμερα. Θες αέρα -έστω και παγωμένο-, να δεις κόσμο, να απολαύσεις μια διαφορετική μαγειρική, να ξεκουνηθείς εν ολίγοις. Do it, babe!

Λέων

Με πρακτικό προσανατολισμό το Σάββατο, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς λίγο με λογαριασμούς, επαγγελματικά ή διάφορα του σπιτιού. Δε βαριέσαι.

Παρθένος

«ECUADOR!» Να να, να να, να να και γιατί όχι να βάλεις στο τέρμα αυτό το χιτ από τα παλιά, να χορέψεις και να ξεκινήσεις με όρεξη το Σάββατό σου γιατί η ζωή θέλει κέφι. «ECUADOR!»

Ζυγός

Επιτέλους ξεκούραση και καλά θα κάνεις να εστιαστείς σε αυτό το ΣΚ, να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, να τραφείς σωστά, να ασκηθείς, ώστε να «καρδαμώσεις». Αααχ.

Σκορπιός

Μια χαρά το Σάββατο για βόλτες στα μαγαζιά, καφέδες -ή ζεστό τσαγάκι λόγω κρύου- με την παρέα, έξοδο για σινεμά και ό,τι άλλο σου κάνει κέφι.

Τοξότης

Μερικές φορές αξίζει να εκτεθείς σε αυτό που φοβάσαι για να δεις αν πράγματι είναι τόσο φοβερό όσο νομίζεις. Ούτε καν σου λέω.

Αιγόκερως

Κοίτα να χαρείς το ΣΚ σου όσο περισσότερο μπορείς -μακάρι μα χιονίσει κιόλας!- διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας με καλή παρέα, γιατί από next week μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό σου και έχει «τρέξιμο».

Υδροχόος

Αραλίκι, ύπνος, φαγητό και binge watching με Netflix για σήμερα, σαν να μην υπάρχει αύριο, για να κάνεις decompress. Oui mon cher.

Ιχθύες

Δώσε παραπάνω σημασία στη σχέση σου σήμερα, κανονίζοντας κάτι μόνο για δύο, που ιντριγκάρει σώμα και πνεύμα. Το σεξ μετράει κανονικά.

athensvoice.gr