Παρθένοι, για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, κάτι αλλάζει στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στα σχέδια σας


ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε έντονα με την καριέρα σας, το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και να σκεφτείτε τα λάθη που έχετε κάνει εις βάρος του ενός ή του άλλου τομέα. Μία πολύ έντονη περίοδος, κυρίως για σας του τρίτου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, ευνοεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου, βάζοντας πολλές καταστάσεις σε σειρά, ακόμη και αν νιώθετε ψυχολογική κούραση. Επίσης μία πολύ δυνατή φιλία, ή γνωριμία, θα σας συγκλονίσει και θα αλλάξει τις απόψεις σας για κάτι, που εσείς μέχρι σήμερα το υιοθετούσατε.   

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία έντονα συναισθηματική φόρτιση, ή θα ασχοληθείτε με κάποια χρηματικά ποσά, που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Σίγουρα η ενασχόληση σας με τα οικονομικά, αυτή την περίοδο, θα είναι μία κατάσταση, που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, όλα θα στρέφονται γύρω σας, εφόσον είστε πρωταγωνιστές αυτή την μέρα, όπως επίσης και αύριο, που ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Είστε σε μία πολύ σημαντική στιγμή, της προσωπικής σας ζωής και όχι μόνο.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, υπάρχει μία περίεργη κατάσταση που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και δυστυχώς σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας. Εννοείται ότι ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, κάτι αλλάζει στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στα σχέδια σας. Είστε γεμάτοι από αναβολές, που καλό είναι να μην τις δείτε σαν πρόβλημα, αλλά σαν δώρο, όπου καλό είναι, να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο και να σκεφτείτε εκ νέου κάποια πράγματα.  

ΖΥΓΟΣ

Μία έντονη περίοδος για σας, με την Πανσέληνο να σας ταλαιπωρεί σε θέματα καριέρας και σε οικογενειακά ζητήματα. Για σας των τελευταίων ημερών, κάποια αλλαγή σε θέματα κατοικίας, θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα έχετε την διάθεση να επανεξετάσετε μία συμπεριφορά σας, που για κάποιο λόγο σας έφερε σε πολύ άσχημη θέση, απέναντι σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Φροντίστε να είστε δίκαιοι μέσα από την συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, σας εξωθεί σε καταστάσεις που δεν θα θέλατε και η Πανσέληνος σας φέρνει μπροστά σε οικονομικές καταστάσεις, που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Ρίξτε ταχύτητα και προχωρήστε με πολύ προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα είναι από τις πιο σημαντικές της εβδομάδας, μαζί με την αυριανή, όπου η Πανσέληνος βρίσκεται στον δικό σας άξονα. Έτσι θα καταλάβετε πολλά πράγματα για σας, μέσα από μία διαδικασία ολικής ανατροπής, ή ψυχοφθόρας κατάστασης, που θα συμβεί, για να αντιληφθείτε πράγματα που αγνοούσατε.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία πολύ έντονη Πανσέληνος, που ετοιμάζεται σε πολύ ευαίσθητα σημεία του ωροσκόπου σας, είναι αυτή που σχηματίζεται λίγο πριν φύγει η μέρα. Έτσι λόγο της επιρροής του Πλούτωνα στα δύο φώτα, [Ήλιο και Σελήνη], θα έχετε μία εξαιρετικά δύσκολη αναδρομή σε διάφορες καταστάσεις, αλλά  και σε θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, υπάρχει μία θετική επιρροή της Πανσελήνου, προς το δικό σας ζώδιο, όπου θα βρεθούν λύσεις και νέα δεδομένα, σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Είστε εσείς που θα νιώσετε έτοιμοι να δεχτείτε τις αλλαγές στην ζωή σας.