Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες της Λάρισας το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου όπως ειπώθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου της ΕΟΑΣΝΛ.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας καλεί «τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Λάρισας να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις που διοργανώνει η Ομοσπονδία το επόμενο διάστημα.

Να βγουν στον δρόμο και να παλέψουν για την επιβίωση τους. Με τους αγώνες μας έχουμε κατακτήσεις και κέρδη, το αφορολόγητο, το ακατάσχετο, την απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος και πολλά άλλα. Ο μόνος αγώνας που είναι χαμένος είναι ο αγώνας που δεν έγινε.

Μαζική και μαχητική συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στην AGROTIKA στην Θεσσαλονίκη στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας».

Η Ομοσπονδία κατέληξε και στο πρόγραμμα δράσης το επόμενο διάστημα με συσκέψεις και συνεδριάσεις των Αγροτικών Συλλόγων.

Αναλυτικά:

ΦΑΡΣΑΛΑ  Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Βασιλή

ΜΗΛΕΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ

ΑΓΙΑ  Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 7.30 το βράδυ στην ταβέρνα ΧΑΤΖΑΚΟΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ στο Εμμανουήλειο

ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Συνεταιρισμού

ΝΙΚΑΙΑ Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ

Επίσης θα γίνουν περιοδείες σε χωριά του νομού και μετά θα πραγματοποιηθεί Πανθεσσαλική σύσκεψη στην οποία θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.