Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Πάνος Αρχοντής από την Αγιά, προχωρώντας στην τοποθέτηση καιρικής κάμερας στο Πολυδένδρι Αγιάς, για την καταγραφή των καιρικών φαινομένων στα παράλια της Λάρισας.
Στην ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook αναφέρει τα εξής:
«Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την εγκατάσταση καιρικής κάμερας στα παράλια Λάρισας και συγκεκριμένα στο Πολυδένδρι Αγιάς!
Μια κάμερα σταθμός για όλη την Θεσσαλία και τη χώρα καθώς αναμένεται να καταγράψει ιδιαίτερα καιρικά φαινόμενα μέσα στο Αιγαίο!
Πλέον οι Θεσσαλοί θα γνωρίζουν εάν η θάλασσα είναι επιθυμητή για μπάνιο ή όχι (εάν έχει κύμα ή κακοκαιρία),μέσα από την ζωντανή μας εικόνα.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες Fokion Chorinos και Stamatis Pavlou για την εγκατάσταση της κάμερας, καθώς και τον τεχνικό μας Nick Karantzelis για την πολύτιμη βοήθεια του στο τεχνικό κομμάτι!
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα ήθελα να το πω στον πολύ καλό μου φίλο Dimitris Bertzemis που μας παραχώρησε το χώρο του εστιατόριου-ξενώνα του για να φιλοξενηθεί η κάμερα!
Η ομάδα και η σελίδα Meteo-Hellas συνεχίζει δυναμικά την κάλυψη των περιοχών της χώρας μας με μετεωρολογικούς σταθμούς και καιρικές κάμερες για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας!
Αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο βλέπετε ζωντανά την εικόνα από το Πολυδένδρι Αγιάς https://www.meteo-hellas.com/kameres/kamera-agias/».