Έναν 39χρονο που τον τελευταίο μήνα «άνοιγε» αυτοκίνητα στα παράλια της Λάρισας για να τα κλέψει, τη στιγμή που οι οδηγοί τους έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, συνέλαβε η αστυνομία της Αγιάς.

Ο δράστης είχε πραγματοποιήσει συνολικά επτά διαρρήξεις αυτοκινήτων, ενώ χθες συνελήφθη επ' αυτοφώρω όταν προσπαθούσε να ανοίξει το αυτοκίνητο ενός 41χρονου.

Από τις 3 μέχρι τις 6 Ιουνίου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αγιάς ο 39χρονος διέπραξε επιπλέον επτά περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών σε σταθμευμένα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας έξι ημεδαπών και ενός υπηκόου Ουγγαρίας,  αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.755 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα (ενδύματα, κινητά τηλέφωνα, τσάντες κ.α.). 

Για την τέλεση των αδικημάτων ο 39χρονος χρησιμοποιούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα (αλυσίδα λαιμού, γυαλιά ηλίου, κ.α.), η προέλευση των οποίων ερευνάται. 

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. 

Ερευνάται τυχόν εμπλοκή του δράστη σε άλλα παρόμοια αδικήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας.