Η αξιοποίηση των φυσικών ιαματικών πόρων της Λάρισας καθώς και η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη, με εκπροσώπους του Δήμου Αγιάς και τους εκπροσώπους τουριστικών καταλυμάτων και καταστηματαρχών των παραλιών Λάρισας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Δήμο Αγιάς εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Λέτσιος και ο κ. Γεώργιος Γιάνναρος αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ευρυμενών. Παρέστη ο κ. Ηλίας Ευσταθίου πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Λάρισας, ο κ. Δημήτρης Χασιώτης Πρόεδρος Καταστηματαρχών Παραλιών Ν. Λάρισας, ο κ. Ευάγγελος Μανίκας Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμιάς- Σκήτης, ο κ. Β. Κανδυλάρης από τον ιδιωτικό τομέα. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Λάρισας κα Άννα Βαγενά και κ. Νίκος Παπαδόπουλος καθώς και συνεργάτες των υπουργών.
Ειδικότερα, συζητήθηκε το θέμα της αναγνώρισης της ιαματικής πηγής «Κόκκινο Νερό» από την Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων πηγών, με στόχο την τουριστική αξιοποίησή της, καθώς επίσης και οι διαδικασίες για την ανάδειξη των θερμών λουτρών Δερματά.
Επίσης συζητήθηκαν οι δυνατότητες για την ανάπτυξη τουριστικών καταφυγίων και γενικότερα θέματα που αφορούν στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προορισμών και την τουριστική ανάπτυξη του Αγιόκαμπου και της ευρύτερης παραλιακής ζώνης.