Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της άγριας γυναικοκτονίας της 43χρονης γυναίκας, που έχασε την ζωή της το πρωί της Τρίτης από τις σφαίρες που δέχθηκε από όπλο που κρατούσε στα χέρια του ο σύζυγός της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, πελάτης της ταβέρνας - καφενείου που ήταν μπροστά στο έγκλημα, ανέφερε ότι ο συζυγοκτόνος εμφανίστηκε στο μαγαζί και τον ρώτησε: "πού είναι η...", δηλαδή η γυναίκα του. Όταν ο πελάτης απάντησε "πίσω στην κουζίνα", πήγε στον χώρο που βρισκόταν η 43χρονη σύζυγός του και σε λίγο ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Βγήκε αφού είχε τελέσει το φονικό και απευθυνόμενος στον ίδιο πελάτη είπε, "πάρτε την αστυνομία και ειδοποιήστε ότι σκότωσα τη γυναίκα μου". Ο άνθρωπος τον ρώτησε "γιατί το έκανες ρε" κι εκείνος ατάραχος απάντησε:

"Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας".

Το ανδρόγυνο είχε τρία παιδιά, δύο αγόρια ηλικίας 24 και 12 ετών και μία κόρη ηλικίας 19 χρόνων.

Ζούσαν στην Αθήνα αλλά την τελευταία εβδομάδα πήγαν στη Λάρισα, λόγω ασθένειας του αδελφού της γυναίκας, προκειμένου να βοηθήσουν στο μαγαζί που διατηρούσε.

Όπως είπε στο TheToc ο πρόεδρος της Σωτηρίτσας, υπήρξε σοβαρή διένεξη την προηγούμενη ημέρα και η 43χρονη του ζήτησε να φύγει.

"Αφού είμαστε να χωρίσουμε, φύγε από δω από το πατρικό μου", φέρεται να του έχει πει, ενώ του έστειλε και εξώδικο μέσω δικηγόρου για διαζύγιο.

Ο δράστης απάντησε, σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο του χωριού, "οκ θα δούμε" και της είπε πως θα πάει πρώτα στη Λάρισα "να πληρώσω μία δόση δανείου και να βρω τον δικηγόρο".

Πράγματι ο 54χρονος αποχώρησε, υποτίθεται για Λάρισα, αλλά λίγη ώρα μετά επέστρεψε και πήγε στο κατάστημα.

Η δολοφονία που σημειώθηκε στις περίπου 10.30 το πρωί της Τρίτης, έγινε μέσα σε κατάστημα εστίασης (ταβέρνα) και το θύμα είναι ηλικίας 43 ετών.

Ο δράστης ο οποίος είναι ο σύζυγος του θύματος συνελήφθη, ενώ φέρεται να τη ζήλευε παθολογικά.

Ο φόνος φέρεται να έχει γίνει μπροστά στα μάτια δύο εργαζόμενων.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης