Έντονος καυγάς, με ανάμειξη της αστυνομίας, το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς με πρωταγωνιστές τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γρηγόρη Καλαγιά και τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα σε μια συνεδρίαση που είχε ως μοναδικό θέμα τους νέους δασικούς χάρτες. Ήταν τέτοια η ένταση που τους δύο άνδρες τραβούσαν εκατέρωθεν δημοτικοί σύμβουλοι για να μην έρθουν στα χέρια.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο που ο Καλαγιάς σηκώθηκε και έσπασε τα ποτήρια και την κανάτα του νερού που βρίσκονταν στο προεδρείο! Η πρόεδρος του Συμβουλίου Χριστίνα Γιαννουλέα κάλεσε την αστυνομία και περιπολικό κατέφθασε στο δημαρχείο για να επιβάλει την τάξη. Λίγη ώρα αργότερα η ίδια κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση κατά του Καλαγιά. Την τελευταία στιγμή ο δήμαρχος και άλλοι του συμβουλίου την έπεισαν να μην το κάνει για να αποφευχθεί η κακή συνέχεια.

Η συμπεριφορά Καλαγιά είχε και απώλειες για τον συνδυασμό του, καθώς παραιτήθηκαν δυο δημοτικοί σύμβουλοι. Πρόκειται για τους Αντώνη Μπεϊνά και Θωμά Σιμούλη οι οποίες απέστειλαν επιστολές ανεξαρτητοποίησης καταγγέλοντας τα θλιβερά γεγονότα που είχαν ως πρωταγωνιστή τον αρχηγό της παράταξής τους.

Με πληροφορίες από Ελευθερία (Νίκος Γουργιώτης)