Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Αγιάς»,  προϋπολογισμού 90.600 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader  της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών ελέγχων από την ΑΕΝΟΛ Α.Ε. που διαχειρίζεται το πρόγραμμα Leader στο ν. Λάρισας και από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  ακολουθεί  η δημοσιοποίηση του διαγωνισμού από τον δικαιούχο του έργου που είναι ο  Δήμος Αγιάς.

«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, την διοίκηση και τους εργαζομένους της ΑΕΝΟΛ και την Διαχειριστική Αρχή του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, βελτιώνουμε τρεις υπαίθριες  αθλητικές εγκαταστάσεις στην παραλιακή ζώνη  του Δήμου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Πρόκειται για  δύο γήπεδα τένις και ένα γήπεδο μπάσκετ στην Κάτω Σωτηρίτσα. Τα έργα δημόσιου χαρακτήρα του Leader  που χρηματοδοτεί το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020,  βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων της υπαίθρου,  τονώνουν το τουριστικό προϊόν και δημιουργούν θέσεις εργασίας. Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, με τις δυνάμεις που διαθέτουμε» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.