Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) διοργανώνει για το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30 εκδήλωση - ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Χρυσαλλίδα" στην Αγιά Λάρισας. Θέμα της εκδήλωσης είναι "Η μόνη λύση στο σημερινό αδιέξοδο των μνημονίων είναι μπροστά - Ο καθοριστικός ρόλος της Γεωργίας και των Αγροτών στην πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας μας". Ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Καζάκης, Οικονομολόγος και Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Φίλιππος Ζανάκης, Γεωπόνος και μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Βόλου, ενώ παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν και από τους Γιώργο Κουμπαρέλο, Περιβαλλοντολόγο, πρ. Επιστημονικό Σύμβουλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και τον Χαρίλαο Χουλιάρα, Αγροοικολόγο και μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Σουηδίας.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνουν γνωστές οι θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας, ενώ θα παρουσιαστεί το σχέδιο δράσης που έχει εκπονηθεί από τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. για την έξοδο από την κρίση. Παράλληλα θα περιγραφεί ο καθοριστικός ρόλος των αγροτών μας στην ανάκαμψη και την πρόοδο, ενώ θα παρουσιαστούν και οι προτάσεις του Ε.ΠΑ.Μ. για τη στήριξη τους ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά παραγωγικά αποτελέσματα σε ποιότητα και ποσότητα αγροτικών προϊόντων.
Το Ε.ΠΑ.Μ. προσκαλεί τους πολίτες του Δήμου Αγιάς να συνεισφέρουν στη συζήτηση που θα αναπτυχθεί, καθώς οι συγκεντρώσεις που διοργανώνονται από το Ε.ΠΑ.Μ. δεν έχουν το χαρακτήρα πολιτικού μονολόγου, όπως αυτό στον οποίο επιδίδονται τα άλλα κόμματα, αλλά αντίθετα ζητά την παρέμβαση τους για ένα ουσιαστικό και αποτελεσματικό διάλογο. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6973837092.