Άρχισαν οι εγγραφές των μαθητών, παλαιών και νέων, της Μουσικής Σχολής Δήμου Αγιάς για το σχολικό έτος 2021 - 2022 και θα γίνονται μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2021. Τα τμήματα που λειτουργούν στην Σχολή είναι τα εξής: πιάνου, κιθάρας, ακορντεόν, μπουζουκιού, αρμονίου, μονωδίας (κλασσικό και σύγχρονο τραγούδι), ανωτέρων θεωρητικών, βιολιού, πνευστών (κλαρίνου – κλαρινέτου) καθώς και τμήμα προετοιμασίας για το Πανεπιστήμιο (Μουσικολογία).

Επίσης λειτουργεί το προωδειακό τμήμα , στο οποίο μπορούν να φοιτήσουν παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών. Τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο της μουσικής μέσα από το τραγούδι , το χορό , τη μελόντικα , το μεταλλόφωνο και μπορούν να επιλέξουν το όργανο που τους αρέσει να φοιτήσουν την επόμενη χρονιά.

Η προωδειακή τάξη είναι ένα σχολικό έτος και τα παιδιά φοιτούν ΔΩΡΕΑΝ μετά από απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ.

Επιπλέον λειτουργεί και το τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Αγιάς “Δημ. Τζιτζιλέρης”. Στην Χορωδία μπορούν να συμμετέχουν άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, γνώστες αλλά και λάτρεις του χορωδιακού τραγουδιού.

Όλα τα παραπάνω τμήματα λειτουργούν βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν κατά COVID-19.

Οι ώρες εγγραφής των μαθητών είναι καθημερινά 10:00 π.μ. – 03:00 μ.μ. στο κτίριο της Μουσικής Σχολής (10ης Φεβρουαρίου 10) – Κεντρική Πλατεία Αγιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της Σχολής: 2494022777.