Η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αγιάς σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ Λάρισας, τη Δημοτική ομάδα της παράταξης «Αγιά 2019-Νέα Εποχή» και κατοίκους του Δήμου πραγματοποίησαν περιοδεία αυτοψία στο Δήμο Αγιάς που επλήγη από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ενημερώθηκαν από κάτοικους- αγρότες της Δ.Ε. Λακέρειας, από αγρότες καλλιεργητές του «Μήλου Αγιάς», συναντήθηκαν με κατοίκους της Αγιάς και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το παραλιακό μέτωπο από το λιμάνι του Αγιοκάμπου έως και το λιμάνι του Στομίου, έχοντας  την ευκαιρία να δουν και τις καλλιέργειες του Ομολίου. 

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η άμεση συνδρομή της κυβέρνησης με οικονομική ενίσχυση προς το δήμο, επισημάνθηκαν αστοχίες της Δημοτικής Αρχής που θα μπορούσαν  να έχουν περιορίσει τις ζημιές, καταγράφηκαν θέματα που απασχολούν τους αγρότες, τους επαγγελματίες & τους κατοίκους των παραλίων αλλά και οι επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε τα λιμάνια Αγιοκάμπου και Στομίου να γίνουν πιο ασφαλή και φιλόξενα ως ένας ακόμη πόλος ανάπτυξης για τους επαγγελματίες αλιείς  αλλά και για τους επισκέπτες.

Στην πολυμελή αντιπροσωπεία συμμετείχαν  μεταξύ άλλων οι Πρόεδροι της ΔΕΕΠ Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς και της ΔΗΜΤΟ Αγιάς Μαρία Ζεστούλη, ο επικεφαλής της  Δημοτικής ομάδας ¨Αγιά 2019 Νέα Εποχή¨ Γιάννης  Αγγελάκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Αναστασίου, Σοφολόγη Σοφία, Καφετσιούλης Απόστολος, Κορδίλας Δημήτριος, Ολύμπιος Αθανάσιος, Γαλής Γεώργιος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καστρί Ν. Κολοβός και ο πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Σκήτης Ευάγγελος Μανίκας.