Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 και το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 οι δύο από τις τέσσερις συναυλίες που διοργανώνει ο Δήμος Αγιάς, στα πλαίσια του Εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στην Έλαφο και στο Θέατρο Τεμπών στο Ομόλιο αντίστοιχα, με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται ως ακολούθως: 

Σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο Κάστρο της Βελίκας θα πραγματοποιηθεί, η τρίτη κατά σειρά, συναυλία για τον Εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την 7η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και την Πέμπτη 26 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Αλεξούλη στην Αγιά.

Με το σύνθημα «ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ…..» συνεχίζεται η εθελοντική δράση της οικονομικής ενίσχυσης για τις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας, με όποιο ποσό θέλει και μπορεί να συνδράμει ο καθένας μας.

Επισημαίνουμε ότι για την αποψινή συναυλία στο Κάστρο Βελίκας, λόγω κορονοϊού,  δεν θα υπάρχει μεταφορά κόσμου πάνω στο Κάστρο με το λεωφορείο του Δήμου.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει οι επισκέπτες να παρκάρουν τα οχήματά τους στο γύρω χώρο της Πλατανιάς (Δημοτικό Αναψυκτήριο – ΚΕΠ) ώστε να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα και παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.