Με την προτελευταία αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, με την ομάδα μας να αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό στάδιο της πόλης το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 17.00 το απόγευμα.

Η ΑΕΛ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς, θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά με θετικά αποτελέσματα

Η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε σήμερα με προπόνηση στο προπονητήριο των Δένδρων κι ακολούθως ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα έχει μαζί του και είναι οι εξής: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Κοσσονού, Μαυριάς, Μαξιμένκο, Μιλτιάδης, Γωγουβίτης, Αντράντα, Καλουτσικίδης, Κόλα, Ζησούλης, Παπαγεωργίου Κ., Παπαγεωργίου Αθ., Θωμαΐδης, Πλέγας, Μαϊδανός, Νικολιάς, Πεντρόσο, Τσιριγώτης και Νίνο.

Αυτή τη φορά ο τεχνικός της ΑΕΛ μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Μάρκου Νίνο, που ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, όχι όμως και στους τραυματίες Θεοδωρόπουλο και Βλιώρα.

Επίσης, επιλέχθηκε από το τεχνικό επιτελείο να προφυλαχθούν οι Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ογκμπόε και Γλυνός που αντιμετώπισαν μικροενοχλήσεις.