Τα φορέματα αποτελούν αγαπημένη επιλογή για μια μέρα στην παραλία, αφού είναι ευκολοφόρετα και άνετα. Αν ψάχνεις αυτό που σου ταιριάζει, έχουμε μερικές ιδέες παρακάτω. Διάλεξε, τα αγαπημένα σου φορέματα, για να απογειώσεις το beach look!

 

Φόρεμα Με Μοτίβο

 

Ένα υπέροχο κομμάτι σε άλφα γραμμή που ταιριάζει σε κάθε σώμα και αναδεικνύει τους ώμους με τα κοψίματα που έχει. Το print παραπέμπει ξεκάθαρα σε καλοκαιρινή εξόρμηση! Συνδύασέ το με ψάθινο καπέλο, τσάντα και γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη για την θάλασσα.

 

Φόρεμα Μακρύ Εμπριμέ

Άλλο ένα από τα φορέματα που σίγουρα σου προτείνουμε για αυτό το καλοκαίρι είναι το μακρύ εμπριμέ φόρεμα. Το συγκεκριμένο έχει και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες και σκίσιμο στο πλάι ξεφεύγοντας από το basic απλό μακρύ φόρεμα.

Extra tip: Πρόσθεσε μια ψάθινη ή μαύρη ζώνη και δημιούργησε, έτσι. ωραία σιλουέτα στο look σου!

 

Φόρεμα Εμπριμέ Palm

Είναι γνωστό ότι οι πράσινες αποχρώσεις και τα print στα φορέματα είναι ακόμη πιο καλοκαιρινές! Για αυτό το λόγο, προτίμησε φορέματα με αυτά τα χαρακτηριστικά. Συνδύασέ το με άσπρα αξεσουάρ και σαγιονάρες ή παντόφλες και κάνε την καλύτερη εμφάνιση στην παραλία!

 

Φόρεμα Με Κέντημα

 

Τελευταίο, και σίγουρα το πιο signature φόρεμα για παραλία και διακοπές, είναι το λευκό φόρεμα με λεπτομέρειες από κέντημα και σούρα στην μέση, που αναδεικνύει κάθε θηλυκή σιλουέτα. Και εννοείται, αν είσαι από τους τύπους που γυρνάει όλα τα μέρη του προορισμού χωρίς ενδιάμεση στάση στο ξενοδοχείο, αυτό το φόρεμα είναι φτιαγμένο για σένα.

 

 

E-shop: makeyourimage.gr