Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ανοιχτές Συζητήσεις με θέμα: Η οικογένεια ως φορέας πρόληψης που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου σε συνεργασία με την ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 και την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 στη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν ερωτήματα και ανησυχίες τους αναφορικά με τον γονεϊκό τους ρόλο και τα ζητήματα πρόληψης των εξαρτήσεων.

Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη πρόληψης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κ.κ.Πεντεδέκα Μερόπη και Νταφούλη Ευαγγελία και τα στελέχη της ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ κ.κ.Γκενούδη Βιργινία και Περουλάκη Ελευθερία, για  τις ομιλίες  και τις παρεμβάσεις τους.

Επίσης ευχαριστούμε την Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου για την φιλοξενία και την υποστήριξη στην υλοποίηση των δράσεων.   

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ με έδρα τη Λάρισα εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.