O Αθαν. Κόκκαλης εξελέγη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος έπειτα από την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών της συνεδρίασης της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ – ΚΔΘ.

Ο κ. Κόκκαλης, Χημικός Μηχανικός και μέλος της παράταξης «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών – ΔΚΜ», εξελέγη στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής, αντικαθιστώντας τον απερχόμενο Αχιλλέα Κέλλα.

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, ο νέος Γενικός Γραμματέας, σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αρχικά να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Τμήματος μας, Νίκο Παπαγεωργίου, τον συνάδελφο και απερχόμενο γραμματέα της Δ.Ε. Αχιλλέα Κέλλα, και τους υπόλοιπους συναδέλφους της Δ.Ε., για την μέχρι τώρα σημαντική συνεισφορά τους στο παραγωγικό έργο του Τμήματός μας.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν και τους διαβεβαιώνω ότι με όλες τις δυνάμεις μου θα προσφέρω έργο, υπεύθυνο και συνεπές για το Τμήμα μας.

Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα, τόσο σε κοινωνικό όσο και οικονομικό επίπεδο, το ΤΕΕ ως τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας οφείλει να συμβάλει στην κοινωνική και αναπτυξιακή πρωτοπορία, αναδεικνύοντας τον ρόλο των μηχανικών στην κοινωνία και επιλύοντας τα ζητήματα της κοινωνίας και του κλάδου μας, με προτάσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες».