Το 2ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης στη Λάρισα ξεκίνησε την Τετάρτη το μεσημέρι, προσδοκώντας να βοηθήσει μαθητές και φοιτητές να καταλήξουν στο επάγγελμα που πραγματικά επιθυμούν.

Ο πρωτοποριακός θεσμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά φέτος στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα , υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Επιμελητηρίου, της Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ν. Λάρισας και του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Ο Πρόεδρος Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ν. Λάρισας Χρήστος Βλουχός άνοιξε την ημερίδα που διεξήχθη σήμερα στο αμφιθέατρο του κτηρίου Κατσίγρα της Ιατρική Σχολής και επισήμανε ότι: «Η κοινωνία ανέθεσε στα φροντιστήρια το ρόλο να εξισώνουν τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες για παιδιά χαμηλότερων οικονομικών στρωμάτων ώστε αυτά να μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στην ανώτατη εκπαίδευση».

Στην ημερίδα μίλησε εκ μέρους της LABORA ο κ. Γατούδης σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Στόχος είναι να βοηθάμε να βρείτε τη σχολή και το επάγγελμα που ταιριάζει στον καθένα».

tinealarissa.gr