Ο Παναθηναϊκός Β’ κέρδισε την ΑΕΛ με 2-1 στο ΟΑΚΑ, στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι «πράσινοι» έφτασαν τους 29 βαθμούς και παρέμειναν στην 7η θέση, ενώ οι Θεσσαλοί έμειναν στην 2η θέση με 45 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 14’, όταν ο Ογκμπόε βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά ηττήθηκε από τον Μαργκόνο. Τέσσερα λεπτά μετά, ο ΠΑΟ Β’ πήρε προβάδισμα. Εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά του Κυριόπουλο και γύρισμα στον Σαρδέλη, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0 στο 18’. Η ΑΕΛ είχε δοκάρι στο 45’ με το σουτ του Αντράντα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Μαργκόνο απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Νικολιά στο 48’. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σαρδέλης έχασε μεγάλη στιγμή, με το σουτ του να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι Θεσσαλοί στο 50’ ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Νικολιάς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ογκμπόε άφησε την μπάλα, ο Μαυριάς έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νικώντας τον γκολκίπερ του ΠΑΟ Β’.

Οι γηπεδούχοι στο 65’ πήραν εκ νέου προβάδισμα. Ο Ταβάρες με ωραία προσπάθεια και πλασέ νίκησε τον Σουλούκο για το 2-1, με τον ίδιο παίκτη να μην μπορεί να «τελειώσει» το ματς στο 85’, καθώς το σουτ του από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

Η ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 86’, αλλά το σουτ του Αντράντα κατέληξε στο σώμα του Σιδερά και σωστά δεν δόθηκε παράβαση.

Συνθέσεις:

ΠΑΟ Β’ (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (74’ Δημητριάδης), Κυριόπουλος (66’ Σερπέζης), Προδρομίτης, Ταβάρες, Σαρδέλης (54’ Βουτσάς), Λάμψιας (74’ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (66’ Φουρτάδο).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ. (69’ Kαλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Κόλα, Πλέγας (33’ λ.τρ. Αντράντα), Παπαγεωργίου Κ. (60’ Θωμαΐδης), Νίνο (46’ Κοσσονού), Μαυριάς, Τσιριγώτης (46’ Νικολιάς), Ογκμπόε

liganews.gr