Στο ακριτικό Άργος Ορεστικό ταξίδεψε το περασμένο Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων μετά από πρόσκληση της χορωδίας του ιστορικού Μορφωτικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού «Η Ορεστίς». Ενός εξαιρετικά δραστήριου πολιτιστικού συλλόγου που μετρά 50 χρόνια δράσεων στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.Στο διήμερο 21ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Άργους Ορεστικού που διοργάνωσε η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Καστοριάς, ο Δήμος Άργους Ορεστικού και ο Μ.Σ. «Η Ορεστίς» συμμετείχαν καταξιωμένα χορωδιακά σύνολα από την Ελλάδα και την Κύπρο.Και πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό θέατρο του πολιτιστικού κέντρου της πόλης.
Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων απέσπασε πολύ κολακευτικές κριτικές για την εμφάνισή της και κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα τόσο του φιλόμουσου κοινού της πόλης όσο και των υπολοίπων χορωδιών στο κατάμεστο θέατρο.Η χορωδία ερμήνευσεένα ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνου. Στο πιάνο συνόδευσε η καθηγήτρια πιάνου - μουσικοπαιδαγωγός κ. Έφη Φαρμάκη. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας είχε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Π. Κεπαπτσόγλου, αφού ευχαρίστησε και συνεχάρει τα μέλη της Δ.Χ.Φαρσάλων για την εξαιρετική τους εμφάνιση, αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Δ. Φαρσάλων κ. Νικόλαο Γκατζόγια, ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρει και ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη εξαίρετη φιλοξενία. Επίσης κάλεσε τη χορωδία της Ορεστίδος να συμμετέχει στο επόμενο χορωδιακό φεστιβάλ Φαρσάλων το ερχόμενο φθινόπωρο. Αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο και γλέντι προς τιμή όλων των χορωδιών.