Ισοπαλία με 2-2 στο αγώνα του Αλμωπού Αριδαίας με τον Απόλλωνα Λάρισας, με τους Θεσσαλούς να ανεβαίνουν στους 29 πόντους (13η θέση), ενώ οι γηπεδούχοι πήγαν στους 39 πόντους (7η θέση).

Δυνατό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με την ομάδα του προπονητή Θωμά Γράφα να έχει τον πρώτο λόγο. Ο Νακαμότο έκανε το 1-0 στο 36' λεπτό και έστειλε τους φιλοξενούμενους με προβάδισμα στα αποδυτήρια (1-0).

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αλμωπό Αριδαίας να κάνει το 1-1 στο 48' λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόβα.

Στο 65' λεπτό, ο Βίγια έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 67' λεπτό, ο Γιουκούδης σκόραρε και έκανε το 2-1 για τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο Απόλλων Λάρισας ανέβασε ρυθμό στα επόμενα λεπτά και πίεσε, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει με το γκολ του Σταματή στο 90+2' λεπτό και να κάνει το 2-2, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Σέχου, Γιαλαμούδης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός, Κολλαράς, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Μαντζάρης, Λίταινας, Λουκάς, Νούσιος, Σκούπρα, Βίγια, Τιμπουέ, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Κοζού, Σταματής.

liganews.gr