Μπορεί τα capital controls να συνεχίζονται και να ακυρώνονται συνεχώς παραστάσεις και συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στο κηποθέατρο Αλκαζάρ λόγω των πολιτικών και οικονομικών συνθηκών, αλλά το εκρηκτικό one man show του Τάκη Ζαχαράτου που παρουσιάστηκε την Δευτέρα απέδειξε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα που ζει.  

Ο απόλυτος Έλληνας showman μάγεψε τους Λαρισαίους που έσπευσαν να τον δουν και να απολαύσουν το αστείρευτο ταλέντο του και τις απολαυστικές μιμήσεις του που δημιούργησαν ένα λαμπερό θέαμα γεμάτο, μουσική, χορό και πολύ γέλιο.

Πραγματικά όσοι βρέθηκαν στο Κηποθέατρο αποζημιώθηκαν από τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο που τους έκανε να ξεχάσουν τη μελαγχολία των ημερών και να γελάσουν με την καρδιά τους. 

Όπως δήλωσε και ο ίδιος σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό «Όπως πολύ καλά γνωρίζετε είμαι ψυχασθενής (γέλιο). Γενικά διαλέγω τις πιο τρελές καταστάσεις, αλλά πάντα μου βγαίνει σε καλό. Ελπίζω να συμβεί και φέτος. Το «I am what I am» είναι μια πολύ αγαπημένη μου παράσταση. Μια όαση σε αυτό το γκρίζο σύννεφο που ζούμε. Έχω ανάγκη, όπως φαντάζομαι και ο κόσμος, να δραπετεύσω από την καθημερινότητα, από αυτό που μας συμβαίνει. Ως χαρακτήρας αντιδρώ στη μιζέρια με δημιουργία και φωτεινότητα».

Αστείρευτος…

Χ.Α.