Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Λάρισας, «εκφράζει την συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Αρωγή, που εδώ και 8 μήνες μένουν απλήρωτοι από την εργοδοσία και είναι σε πολύμορφες κινητοποιήσεις και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. Αντί η εργοδοσία να καταβάλει τα δεδουλευμένα που οφείλει εδώ και 8 μήνες στους εργαζόμενους προχωρεί στην πρόσληψη νέων εργαζομένων και υπόσχεται ότι  «δεν θα τους αφήνει απλήρωτους πάνω από δύο μήνες»!!! Στήνοντας μ αυτόν τον τρόπο έναν απεργοσπαστικό μηχανισμό για να εκβιάσει τους απεργούς.

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA «ΑΡΩΓΗ» ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ χρησιμοποιεί κάθε είδους εκβιασμούς  και απειλές για να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να καλεί  την αστυνομία για να τους απομακρύνει από την συγκέντρωση που πραγματοποιούν καθημερινά εδώ και 14 μέρες έξω από την Αρωγή. Οι εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν πλέον ζήτημα επιβίωσης καθώς η επιχείρηση τους έχει εξωθήσει στην ανέχεια και στην εξαθλίωση, σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε αποφάσισαν να συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και να βρίσκονται καθημερινά έξω από την Αρωγή, μέχρι να τους καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα.

Δηλώνουμε αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνας τους, δεν πρέπει να περάσει η τρομοκρατία από τους μηχανισμούς του αστικού κράτους και τους άθλιους εκβιασμούς της εργοδοσίας, ο αγώνας για επιβίωση και αξιοπρέπεια είναι ισχυρότερος από την παγία πλέον τακτική του  ομίλου EUROMEDICA που ενώ κάνει επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ, δεν πληρώνει τους εργαζόμενους πανελλαδικά. Οι εργαζόμενοι έχουν στο πλευρό τους το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και τα σωματεία της δύναμης του, καθώς και τους ασθενείς της Αρωγής που είναι στο πλευρό τους και εκδηλώνουν καθημερινά την συμπαράσταση τους.

Απαιτούμε από την εργοδοσία να καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα, να σταματήσει τις απειλές και την τρομοκρατία. Καλούμε  τους συναδέλφους μας να βγάλουν  συμπεράσματα από τον τρόπο που πλουτίζουν οι πολυεθνικές, με κέρδη  που προέρχονται από την απλήρωτη εργασία των εργαζομένων.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! Είμαστε αλληλέγγυοι με τα αιτήματα τους:

Άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων.

Μόνιμη και σταθερή Δουλειά για όλους .

Υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας, με αναπλήρωση όλων των απωλειών που έχουν μέχρι σήμερα.

Υποχρεωτική εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης εργασίας σε όλες τις κλινικές.

Καμία απόλυση».