Σωματεμπορία με πλοκάμια μέχρι τη Λάρισα, αποκαλύπτεται μέσα από δικαστικό βούλευμα-φωτιά για Αθηναίους ιδιοκτήτες αλυσίδας φούρνων, το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Σύμφωνα με αυτό, είκοσι πρόσωπα πρόκειται να οδηγηθούν στο εδώλιο τον προσεχή Σεπτέμβριο, ανεξαρτήτως μιας άλλης δίκης για την ίδια υπόθεση που βρίσκεται αυτό τον καιρό σε εξέλιξη.

Τα όσα αναφέρονται στο πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο προκαλούν σοκ: «Οι γυναίκες, σύγχρονες σκλάβες του σεξ, είχαν για τους κατηγορουμένους όριο απόδοσης όπως τα άλογα κούρσας. Συνευρίσκονταν ερωτικά με δεκάδες άνδρες για να ξεπληρώσουν τη δήθεν οφειλή τους προς το  κύκλωμα, την οποία με απειλές και βία βεβαίωναν γραπτώς. Εξαναγκάζονταν μάλιστα σε εικονικούς γάμους με Έλληνες για νόμιμη παραμονή στη χώρα και ζούσαν κλειδωμένες σε πνιγηρά διαμερίσματα, από τα οποία έβγαιναν συνοδεία των μελών του κυκλώματος και μόνο για να οδηγηθούν στα μαγαζιά του κυκλώματος στα οποία εργάζονταν».

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε μάλιστα αποκτήσει διεθνή υπόσταση, καθώς εξαρθρώθηκε ύστερα από πληροφορίες που συνέλεξε η Ιντερπόλ στη Ρωσία. Εκεί δύο Ρωσίδες είχαν στήσει γραφείο Εύρεσης Εργασίας όπου παγίδευαν κοπέλες τις οποίες έστελναν για δουλειά στην Ελλάδα, αλλά αυτές μόλις πατούσαν το πόδι τους στη χώρα μας εξωθούνταν στην πορνεία…

Στο πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο περιγράφονται με λεπτομερή τρόπο όσα ήταν αναγκασμένες να κάνουν οι κοπέλες στα μαγαζιά όπου τις έστελναν, μεταξύ των οποίων καταγράφεται και μπαρ με το όνομα «Μωρό» που βρίσκονταν στο δρόμο Λάρισας-Καρδίτσας.

Μεταξύ άλλων ήταν αναγκασμένες «να επιδίδονται σε ετεροφυλικές και ομοφυλοφιλικές ερωτικές πράξεις επί σκηνής, να προσποιούνται την τέλεση ερωτικών πράξεων με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων και πλαστικών ομοιωμάτων ανδρικών μορίων, να εκτελούν ερωτικούς χορούς σε ιδιαίτερα διαμορφωμένους χώρους ενώπιον θαμώνων και να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού εντός και εκτός των καταστημάτων…». Κόλαση κανονική…

Όσο για τα κέρδη του κυκλώματος; Ξεπλένονταν και επενδύονταν σε αλυσίδα φούρνων.

Πάντως, για να είμαστε δεοντολογικά ακριβείς, οι κατηγορούμενοι, που είναι και ιδιοκτήτες φούρνων, υποστήριξαν στη δίκη που διεξάγεται αυτό το διάστημα ότι τα λεφτά της επένδυσης είναι καθαρά και η ιστορία της πορνείας είναι κατασκευασμένη από ανταγωνιστή τους στο χώρο των αρτοποιείων.

Περισσότερα τον Σεπτέμβριο…