Σύσκεψη με γυναίκες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9-01 στην Αγιά Λάρισας. Την ομιλία έκανε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Δασκαλάκη Αγγελική, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αγιάς Γιάννης Κασίδας.

Και οι δύο υποψήφιοι απεύθυναν κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, ενώ στην ομιλία τονίστηκε ότι οι γυναίκες της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων και της υπαίθρου θα πρέπει να δώσουν ισχυρή απάντηση στις πολιτικές που εξαθλιώνουν τις ίδιες και τα παιδιά τους, στις πολιτικές που έχουν φτάσει τα ποσοστά ανεργίας στις γυναίκες πάνω από 60 %, στις πολιτικές που εφαρμόζουν τις ελαστικές μορφές απασχόλησης κατά κόρον στις γυναίκες. Η μόνη απάντηση είναι ισχυρό ΚΚΕ, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης και πάλης στα σχέδια της ΕΕ, του ΔΝΤ, των τραπεζιτών και των κομμάτων που τους υπηρετούν. 

Στη συνέχεια της συζήτησης με τις γυναίκες, την Κυριακή 11/1, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Φάρσαλα με ομιλήτρια την υποψήφια την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Δασκαλάκη Αγγελική.