Ένα ακόμη μοναδικό βράδυ πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό την παραμονή των Χριστουγέννων ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε ρεβεγιόν με τους Βασίλη Καρρά, Παντελή Παντελίδη,  Πίτσα Παπαδοπούλου, Θέμη Αδαμαντίδη, Κωνσταντίνα και τους αδερφούς Κωσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη που τραγούδησαν ζωντανά στην εκπομπή.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η σχολή χορού της Λάρισας BurntheFloor που έδωσε το δικό της στίγμα στο λαμπερό ρεβεγιόν. Οι μαθητές της σχολής συνοδευόμενοι από τον διευθυντή Χρήστο Κατούνα  χόρεψαν, διασκέδασαν και έγιναν μια μεγάλη παρέα προσφέροντας στο κοινό ξεχωριστές στιγμές κεφιού.

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι την κεφάτη παρέα συμπλήρωναν η Λαρισαία αθλήτρια Φανή Χαλκιά μαζί με Αγγελική Νικολούλη, Λάκη Γαβαλά, Παύλο Κοντογιαννίδη, Σωτήρη Καλυβάτση, Ράνια Κωστάκη, Σοφία Παυλίδου, Γιάννη Γιαννούλη, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, Λάουρα Νάργες, Εύη Φραγκάκη, Γιώργο Γιαννόπουλο, Σόφη Πασχάλη, Νίκο Αναδιώτη και Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Καλή Χρονιά.

X.A.