Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην πόλη, καφενείο – κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια. 

  Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ηλικίας 48 ετών, μία 28χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αρμενίας, εργαζόμενη ως σερβιτόρα, καθώς και τέσσερις παίκτες, από τους οποίους ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και τρεις Έλληνες, ηλικίας 35, 38 και 63 ετών.

Επιπλέον, αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 37 ετών.  

Κατά τον έλεγχο, κατέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο και τη σερβιτόρα να διοργανώνουν «φρουτάκια» και «TEXAS HOLDEM POKER», έχοντας θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από δυο κεντρικές μονάδες με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους δώδεκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε τέσσερις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν τα απαγορευμένα τυχερά παίγνια, στα οποία συμμετείχαν οι παίκτες. 

Από το χώρο του καταστήματος και από την κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ο κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής (server),

οι δώδεκα διασυνδεδεμένοι σ’ αυτόν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους,

πλήθος προπληρωμένων καρτών και αποδείξεις αυτών,

μεγάλος αριθμός φωτοαντιγράφων εγγράφων με στοιχεία ταυτότητας φυσικών προσώπων – παικτών,

χειρόγραφες σημειώσεις και καταστάσεις παικτών, καθώς και

το χρηματικό ποσό των 780 ευρώ.   

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί «παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.