Τη δυνατότητα να δουν από την τηλεόραση τον αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης στέρησε από τους φιλάθλους των δύο ομάδων μία ομάδα ανεγκέφαλων που επιτέθηκαν στους τεχνικούς και το βαν του ΟΤΕ TV.

Περίπου δύο ώρες πριν αρχίσει ο αγώνας, άγνωστοι επιτέθηκαν στο συνεργείο του ΟΤΕ TV, που βρισκόταν στο γήπεδο για να κάνει τις τελικές ρυθμίσεις για την κάλυψη του αγώνα και ακολούθησε συμπλοκή. 

Πέντε τεχνικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στο γήπεδο έκαναν την εμφάνιση τους αστυνομικές δυνάμεις. Το βαν υπέστη σοβαρές ζημιές και αποχώρησε, με συνέπεια το πολύ σημαντικό ματς για την τελευταία αγωνιστική της Football League να μην έχει τηλεοπτική κάλυψη. 

Η ανακοίνωση του ΟΤΕ TV για την επίθεση:

"Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχτηκε πριν από λίγη ώρα το βαν τηλεοπτικής μετάδοσης του OTE TV που βρίσκονταν έξω από το Καυτανζόγλειο στάδιο για την μετάδοση του αγώνα Ηρακλής-Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άνθρωποι που εργάζονταν μέσα στο βαν και να προκληθούν ζημιές. Οι άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου τους παρέχεται ιατρική φροντίδα και βρίσκονται υπό παρακολούθηση. Λόγω των ζημιών που υπέστη το βαν, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μετάδοση του αγώνα. Ο OTE TV καταδικάζει την επίθεση αυτή όπως και κάθε μορφή βίας".