Το πέρασμα της Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δίνει την αίσθηση πως μπορείτε να χαλαρώσετε αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι αρκετά απαιτητικά γιαυτό μην χαλαρώσετε μπροστά σε κάτι που γεννά προβληματισμούς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η διάθεσή σας αλλάζει κατά την διάρκεια της ημέρας, γιαυτό ότι σημαντικό έχετε να κάνετε καλύτερα να εστιάσετε με ιδιαίτερη προσοχή. Όσο περνά η ημέρα καλό θα ήταν να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας εκφράζει.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής θα είναι έντονη. Εστιάστε σε ότι μπορεί να την αυξήσει, με ότι αντικειμενικά μπορεί να γίνει στο σήμερα.

Για τους Διδύμους, τα αμφίβολα συναισθήματα που δημιουργεί το πλανητικό ενεργειακό φορτίο σήμερα μπορεί να σας μπερδέψει. Δεν είναι καλή ημέρα για πολλές σκέψεις και δράσεις. Αφιερώστε χρόνο σε κάτι που σας εκφράζει και σας χαλαρώνει. 

Για τους Καρκίνους, η διάθεσή σας αλλάζει εύκολα σήμερα. Ασχοληθείτε με ότι σας γεμίζει ενέργεια και κυρίως ηρεμία. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Για τους Λέοντες, η ενέργεια σας σήμερα τείνει να είναι στοχευμένη προς τα μέσα. Αυτό σημαίνει πως ότι έχετε προγραμματίσει να κάνετε σήμερα καλό θα είναι να το προχωρήστε πιο χαλαρά.

Για τους Παρθένους, οι σχέσεις ή οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και να φροντιστείτε θα είναι έντονη και αναγκαία για την ισορροπία σας.

Για τους Ζυγούς, πολλές ιδέες έρχονται αυτή την στιγμή οι οποίες μπορούν να χρησιμεύσουν σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή. Υπάρχει το πρακτικό κομμάτι αλλά μια καλλιτεχνική νότα είναι αυτή που προστίθεται αυτή την στιγμή και θα κάνει τη διαφορά.

Για τους Σκορπιούς, από πολύ προσωπικές σας σκέψεις περνάτε σιγά σιγά κατά την διάρκεια της ημέρας σε πιο καλλιτεχνικές ιδέες. Η παραγωγικότητά σας αυτή την στιγμή εξαρτάται από το εάν θα βάλετε τις εμπνεύσεις σας σε δημιουργικό κανάλι.

Για τους Τοξότες, πολλές σκέψεις θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν σε ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σας. Η δεκτικότητα και η προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να γίνει με ευελιξία ώστε να αποδώσει τα μέγιστα. Ακούστε τι έχουν να πουν οι άνθρωποι που είναι κοντά σας πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Υδροχόος, οι αξίες στην πρώτη γραμμή αυτή την στιγμή και οι τρόποι που θα μπορέσετε να νιώσετε ασφαλείς θα έρθουν μέσα από εμπνεύσεις. Δώστε σημασία στα όνειρά σας απόψε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα σας δίνετε η εύνοια να δείτε τα πράγματα γύρω σας από μια διαφορετική σκοπιά. Η διαίσθησή σας θα πρέπει να είναι αρωγός και καλό θα είναι να κατευθύνει τα βήματά σας.