Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα σας ωθεί να δώσετε την ενέργειά σας σε ζητήματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς και την εξέλιξή σας. Η δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό θα μπορούσε να φέρει κάποια εμπόδια αλλά και νέες σκέψεις οι οποίες είναι στο χέρι σας να τις διοχετεύσετε/χρησιμοποιήσετε παραγωγικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα είναι έντονη και θα οδηγεί τις δράσεις σας. Ακολουθείστε αυτή τη ροή και θα γίνετε περισσότερο αποτελεσματική/ός.

Για τους Ταύρους, θέματα σπιτιού μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σήμερα ή ζητήματα που σχετίζονται με πολύ προσωπικές σας ανάγκες. Κρατήστε σταθερό ρυθμό και μην βιαστείτε να φτάσετε οπωσδήποτε σήμερα στο στόχο σας.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία θα είναι βοηθητική σήμερα αν και εσείς αποφασίσετε να είστε αληθινή/ός και σταθερή/ός στις αξίες σας. Λόγια βγαλμένα από την καρδιά σας δεν θα ξεχαστούν με το πέρασμα του χρόνου.

Για τους Καρκίνους, σήμερα παραμείνετε πιστή/ός στις αξίες και ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Δώστε χώρο σε πράγματα τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ασφαλής, ωστόσο μην πιστέψετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να δείξετε τα ταλέντα σας στο κόσμο γύρω σας. Μην περιμένετε να βρείτε την καταλληλότερη ευκαιρία, αξιοποιήστε σωστά όποια σας δίνεται αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα μπορεί να σας βγάλουν μια αίσθηση κούρασης η οποία έρχεται κυρίως από μέσα σας. Ωστόσο, αν νιώθετε ότι είναι η στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά να το κάνετε, με το χέρι στην καρδιά.

Για τους Ζυγούς, αξιοποιήστε όσο καλύτερα γίνεται τις ευκαιρίες που σας δίνονται να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με χάρη και ομορφιά. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κρατήστε τις σκέψεις σας για εσάς και μην τις ανακοινώνετε αν δεν είστε σίγουρη/ος ποιο θα είναι το όφελος αυτής της ενέργειας. Κάντε πράγματα για εσάς χωρίς να νιώθετε τύψεις ή ενοχές.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία με το άμεσό σας περιβάλλον σήμερα μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά αν αφήσετε τις εμπνεύσεις σας να εκφραστούν. Αυτή τη στιγμή χρειάζεστε κάτι δυνατό, σταθερό και αποτελεσματικό στη ζωή σας και μπορεί να έρθει ακολουθώντας νέους δρόμους.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικά ζητήματα ή/και βαθύτερες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια προς διερεύνηση και διαχωρισμό. Δώστε την πρέπουσα σημασία σε ότι νιώθετε πως αν το αναπτύξετε θα πάρετε προσωπική χαρά.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις ή/και συνεργασίες σήμερα παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμά σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Σταθείτε σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και να δείξει την δυναμική του στο παρόν ή στο άμεσο μέλλον.

Για τους Ιχθύες, σας δίνεται η ευκαιρία σήμερα να εστιάσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες μπορούν να βελτιωθούν στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Είτε θα το κάνετε μόνη/ος σας είτε σε συνεργασία είναι ιδανική στιγμή για μια τέτοια ενέργεια.