Ο Ερμής αρχίζει την ορθή του πορεία, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου, βοηθώντας στην αποκατάσταση θεμάτων τα οποία είναι ανοιχτά κυρίως από το τέλος καλοκαιριού. Θα δώσει την ευκαιρία να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια τα οποία οργανώσαμε την τελευταία περίοδο που ήταν ανάδρομος και να κάνουμε αλλαγές που σκεφτήκαμε μέσα σε αυτό το διάστημα. Η ολοκλήρωση της «ανανέωσης» και «αποκατάστασης» θα γίνει αφού περάσει και στον Ζυγό μέχρι τέλος Οκτωβρίου, το ζώδιο που βρισκόταν όταν ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία. Αυτή την εβδομάδα που διανύουμε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινηθούμε με ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση. Ο Ερμής όταν επανέρχεται στην ορθή του φορά τείνει να φέρνει τα γεγονότα με σφοδρότητα. 

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η ορθοδρόμηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να λειτουργήσετε περισσότερο επιχειρηματικά σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία κυρίως μέχρι 10 Οκτωβρίου. Ζητήματα που είχαν κινητοποιηθεί στο τέλος καλοκαιριού ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια με διαφορετική απόχρωση. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας και τις εμπειρίες που αποκομίσατε τις τελευταίες 3 εβδομάδες και οργανωθείτε με τον πιο κατάλληλο τρόπο.   

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ορθοδρόμησε και σας δίνεται η ευκαιρία από δω και πέρα να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις και σχέδια που κάνατε κυρίως τις 3 τελευταίες εβδομάδας. Από τις πληροφορίες που συγκεντρώσατε, δείτε ποίες είναι οι πιο συμφέρουσες για αυτή τη στιγμή και δράστε με ακρίβεια και καλή οργάνωση. Ζητήματα που είχαν κινητοποιηθεί στο τέλος καλοκαιριού ενδέχεται να έρθουν πάλι στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές για την εξέλιξη που θέλετε να φέρετε, ειδικά μέχρι 10 Οκτωβρίου.

Για τους Διδύμους, η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που έχετε κάνει μαζί με τις αναπροσαρμογές που σκεφτήκατε κυρίως τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας.

Για τους Καρκίνους, σε επικοινωνιακά κυρίως ζητήματα θα σας βοηθήσει η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου και σε θέματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας. Νέα άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν και να στηρίξουν με τις ιδέες και τη γνώση τους ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και θέλετε να προχωρήσουν παραγωγικά.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών και γενικότερα ότι αφορά την συναισθηματική και υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε στο σήμερα της ζωής σας κινητοποιεί η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου. Πρακτικές λύσεις μπορούν να μπουν σε εφαρμογή και να έρθετε σε επαφή με ότι μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Οι πληροφορίες που έχετε συλλέξει και τα βιώματα που έχετε από το τέλος καλοκαιριού θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.

Για τους Παρθένους,  ο Ερμής ήταν στο ζώδιό σας τέλος καλοκαιριού και επανήλθε και το τελευταίο διάστημα λόγω της ανάδρομής του κίνησης. Τώρα σε ορθή φορά και μέχρι 10 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις που έχετε κάνει κυρίως για την προβολή των ταλέντων σας στον κόσμο έξω. Να βάλετε σε εφαρμογή τους νέους τρόπους αυτό-βελτίωσης που έχετε σκεφτεί κυρίως τις 3 τελευταίες εβδομάδες και να διευθετήσετε καταστάσεις οι οποίες είναι ακόμη ανοιχτές προς διεκπεραίωση.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής άρχισε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιό σας πριν 3 εβδομάδες ωστόσο πέρασε ξανά στην Παρθένο και θα παραμείνει μέχρι 10 Οκτωβρίου. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε μια λογική και πρακτική σειρά στα πράγματα και αρχίστε να οργανώνεστε κατάλληλα ώστε από τις 10 έως τέλος Οκτωβρίου που θα ταξιδεύει ξανά στο δικό σας ζώδιο να μπορέσει να σας φέρει τα οφέλη και τις απολαβές από τις προσπάθειες που κάνετε τους τελευταίους μήνες.

Για τους Σκορπιούς, η κοινωνικότητά σας ανεβαίνει με τον Ερμή ορθόδρομο πια στο ζώδιο της Παρθένου. Από το τέλος καλοκαιριού προσπαθείτε να βάλετε νέους στόχους και νέες ιδέες σε εφαρμογή οργανώνοντάς τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι 10/10 θα μπορέσετε να σταθείτε στις τελευταίες λεπτομέρειες. Άνθρωποι θα είναι κοντά σας λειτουργώντας υποστηρικτικά. Χρήσιμες λύσεις έρχονται να διευκολύνουν το έργο σας και οι συνεργασίες για έναν κοινό στόχο ευνοούνται.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ορθοδρόμησε στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 10 Οκτωβρίου. Μια περίοδος κατά την οποία έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την περίοδο προς το τέλος καλοκαιριού αλλά με διαφορετική χροιά. Στην παρούσα φάση θα μπορείτε να φιλτράρετε καλύτερα τις καταστάσεις και να ασχοληθείτε μόνο με τις πιο συμφέρουσες και παραγωγικές.

Για τους Αιγόκερους, σε ζητήματα που σας απασχόλησαν κυρίως από το τέλος καλοκαιριού και μέχρι σήμερα δίνει την δυναμική του ο Ερμής σε ορθόδρομη πια κίνηση, ειδικά μέχρι 10 Οκτωβρίου. Θέματα που σχετίζονται με τις συνθήκες εργασίας και τη καθημερινότητα σας μπορούν αυτή τη στιγμή να προχωρήσουν. Χρησιμοποιείστε την εμπειρία που αποκομίσατε κυρίως τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Είναι σημαντικό να αλλάξετε την μεθοδολογία σας όπου βλέπετε πως είναι απαραίτητο και χρήσιμο για να φέρετε μεγαλύτερη παραγωγικότητα.  

Για τους Υδροχόους, σε διάφορες εσωτερικές διεργασίες μπήκατε από το τέλος καλοκαιριού και τώρα με τον Ερμή πια ορθόδρομο μπορείτε με διαφορετική οπτική να οργανώσετε τα επόμενα βήματα. Κυρίως μέχρι 10 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου σα δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και να θέσετε προτεραιότητες βάσει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής κινείται απέναντί σας στο ζώδιο της Παρθένου, εκεί που βρισκόταν και στο τέλος καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει πως αυτή τη στιγμή ορθόδρομος πια, μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή ιδέες και σχέδια που κάνατε εκείνη την περίοδο σε τομείς που συνδέονται κυρίως με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ακόμη πιο παραγωγική περίοδος θα είναι από τις 10 έως τέλος Οκτωβρίου που θα μπορέσετε να βρείτε πλήρως τις ισορροπίες είτε τις δικές σας είτε με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή/και συνεργάζεστε.

astroguide.gr