Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Φαλάνης καλεί για ακόμη μιά φορά όλους τους αιμοδότες και ιδιαίτερα τους νέους, να προσφέρουν το αίμα τους για το συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης από τις 08:30 π.μ. μέχρι τη 13:30 μ.μ. Παρακαλούνται όλοι οι αιμοδότες να γνωρίζουν το Α.Μ.Κ.Α τους.

Στον ίδιο χώρο στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης και οι αθλητικοί φορείς του Σμόλικα, του Φαλανιακού, των Δρομέων και του Γυμναστικού Συλλόγου Φαλάνης, στα πλαίσια πάντα της εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους κατοίκους της Φαλάνης, διοργανώνουν σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών-ΚΑΡΠΑ.

Η διοργάνωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου γίνεται μετά από την απόκτηση απινιδωτή, αποτέλεσμα της χορηγίας του Συλλόγου Δρομέων, ο οποίος τοποθετήθηκε στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας σε ιδιαίτερα προσβάσιμο σημείο, ώστε εύκολα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσο περισσότερους Συμπολίτες μας, για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αιφνίδια περιστατικά!

Η όλη εκπαιδευτική διαδικασία (θεωρητική και πρακτική) από τους έμπειρους και με ιδιαίτερη μεταδοτικότητα διασώστες - εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, θα είναι πολύ ωφέλιμη. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν δωρεάν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες!!!!