Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λάρισας στην Κεντρική πλατεία, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 20:00, ανοίγει η αυλαία των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης θα ανάψει τα φώτα, θα απευθύνει ευχές, αμέσως μετά το σύντομο μουσικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του ΔΩΛ.

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Μιχάλης Σταβέντο και Ήβη Αδάμου, που θα χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Το πιο εκρηκτικό δίδυμο έρχεται στην πόλη για να μας καθηλώσει με την ενέργεια και το πάθος του σε μια αξέχαστη γιορτινή βραδιά.

Με urban διάθεση που συνοδεύεται από τον ξεσηκωτικό reggaeton ρυθμό και graffiti αισθητική εμπλουτισμένη με neon χρώμα, οι Stavento και Ήβη Αδάμου θα δώσουν έναν εκρηκτικό παλμό διασκέδασης.

Το hip hop στιλ του Μιχάλη συναντά τον pop χαρακτήρα της Ήβης στις μεγάλες τους επιτυχίες που ξεσηκώνουν: «Σαν έρθει η μέρα», «Πηδάω τα Κύματα», «Μικρέ μου Δυναμίτη», «Για σένα», «Δίπλα σου», «Αγοράκι μου», «Φωτιά μου», «Δικό μου» κ.α..

Φυσικά, και το τραγούδι του Μιχάλη και της Ήβης «Στο Γιατρό» που τόσο έχει αγαπηθεί.