Με αισθήματα συγκίνησης ο Θανάσης Παιδής παρέστη στην ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Πυργετού π. Ραφαήλ.

Σταθερά κοντά στην Εκκλησία - όπως επίσης στο πλευρό του κλήρου, των μοναχών και των μοναζουσών - ο Θανάσης Παιδής δεν θα μπορούσε να λείψει από την αυτήν τη μεγάλη στιγμή για τον Αρχιμανδρίτη Ραφαήλ Ευαγγέλου με τον οποίο τους συνδέουν ειλικρινά φιλικές και συνάμα βαθιά πνευματικές σχέσεις.

Ο Θανάσης Παιδής σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Είχαμε τη χαρά και την τιμή να παρευρεθούμε στην ενθρόνιση του αγαπημένου πατέρα Ραφαήλ ως Ηγουμένου στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Πυργετού. Ένας εξαιρετικός Εκκλησιαστικός Πατέρας που αποτελεί φάρο ελπίδας και συμπόνιας για χιλιάδες πιστούς, κάτι που έγινε απόλυτα φανερό από το πλήθος που προσήλθε στην τελετή για να τον τιμήσει σε αυτή τη νέα πορεία που μόλις ξεκίνησε.

Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα Άξιος στο δρόμο της προσφοράς και ο Θεός να του δίνει υγεία, δύναμη και κουράγιο στα καθήκοντα που καλείται να επιτελέσει σ’ αυτό το μετερίζι της Ορθοδοξίας. Άλλωστε, η μακρά και επιτυχημένη διακονία του στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα αποτελεί τη μεγάλη παρακαταθήκη, η οποία μας γεμίζει με σιγουριά για το μέλλον.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα κοντά στον π. Ραφαήλ, όπως επίσης στον κλήρο, τους μοναχούς και τις μοναχές που προσφέρουν τα μέγιστα στην περιοχή μας διατηρώντας αναμμένη την φλόγα της Πίστης που τόσο έχουμε ανάγκη στους δύσκολους καιρούς τους οποίους όλοι διάγουμε» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.