«Οι επιχειρήσεις του νομού Λάρισας, ανταγωνιστικές, εξωστρεφείς και προσανατολισμένες στις εξαγωγές, αποδεικνύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν στις δύσκολες συνθήκες που γεννά η ενεργειακή κρίση. Από τους επιχειρηματίες που επισκεφθήκαμε σήμερα, ενημερωθήκαμε ότι δυσκολεύονται να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις τους με κατάλληλο προσωπικό. Και ενώ από τη μια, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τη μείωση της ανεργίας, από την άλλη υποδηλώνει πιθανώς ελλιπή διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Είμαι βεβαία ότι με τη σύμπραξη πολιτείας, επιχειρηματικού κόσμου και εργαζομένων θα δοθεί λύση και σε αυτό το πρόβλημα».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία συνόδευσε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ορφέα Γεωργίου στις επισκέψεις του σε επιχειρήσεις του νομού Λάρισας.

«Η ΟΝΝΕΔ εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα για μια Ελλάδα φιλελεύθερη, δημοκρατική και ανταγωνιστική. Γι’ αυτό αποτελεί εδώ και δεκαετίες την κορυφαία πολιτική νεολαία της Ελλάδας.

Είχα σήμερα την χαρά να συνοδεύσω τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου σε κάποιες από τις επιχειρήσεις του νομού μας, που διακρίνονται στον οικονομικό στίβο. Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο άλμα και βρίσκεται σε μια σταθερή πορεία ανάκαμψης. Στο κέντρο αυτής της ανάπτυξης βρίσκονται οι επιχειρήσεις και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε κίνητρα και ευκαιρίες σε επιχειρηματίες να επενδύουν μέσα σε ένα ασφαλές, φιλοεπενδυτικό περιβάλλον. Η υγιής επιχειρηματικότητα σε συνδυασμό με το εξαιρετικά αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η πατρίδα μας είναι μοχλός ανάπτυξης για κάθε τοπική οικονομία.

Η ανάδειξή της επιχειρηματικότητας σε πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας και της κοινωνίας της χώρας μας είναι προγραμματική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και ως κυβέρνηση στεκόμαστε έμπρακτα και με συνεχείς δράσεις δίπλα στην υγιή επιχειρηματικότητα, στην επιχειρηματικότητα που επενδύει στον άνθρωπο και την βιώσιμη ανάπτυξη», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.

Η Λαρισαία βουλευτής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Λάρισας επισκέφτηκαν μαζί την εταιρεία ΒΕΡΜΙΟΝ ΑΤΕΕ του προέδρου του ΣΘΕΒ Γιώργου Ρουπακιά, την εταιρεία ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος ΑΕ του αντιπροέδρου του ΣΘΕΒ κ. Γιώργου Καρκανιά και την εταιρεία kantines.com του κ. Σκρέτα.