Με μια νέα σειρά vegan εμπλουτίζει το portfolio των προϊόντων της η θεσσαλική Αρτοβιομηχανία Χατζής που εδρεύει στο Πρίνος Τρικάλων.

Όπως αναφέρει o ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Χρήστος Χατζής, η νέα σειρά περιλαμβάνει πέντε γεύσεις, όπως μαστίχα και βερίκοκο, και κυκλοφορεί σε τρείς διαφορετικές εκδοχές, τσουρέκι, τσουρεκάκι και τσουρεκάκι νηστίσιμο. "Θέλουμε να βάλουμε τη σειρά vegan στην ελληνική αγορά και ήδη,έχουμε ξεκινήσει επαφές με ελληνικές αλυσίδες για τα προϊόντα μας, που είναι πιστοποιημένα vegan", εξηγεί ο κ. Χατζής.

Η εταιρεία, γνωστή για τα είδη αρτοποιίας που παράγει, εξάγει σε τέσσερις χώρες (Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Κύπρος) και είναι σε συζητήσεις με μεγάλη αλυσίδα της Αμερικής, προκειμένου να ξεκινήσει συνεργασία εντός του έτους.

Τέλος για να εξυπηρετήσει την ζήτηση, η Χατζής, που σημειωτέον ιδρύθηκε το 1972, προχώρησε στην ανέγερση μιας νέας πτέρυγας 1.400 τ.μ., που προστέθηκε σε εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 4 χιλ. τ.μ..

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από Στέλα Αυγουστάκη FnB Daily)