Ανοικτό κάλεσμα στους Λαρισαίους να παραβρεθούν και να στηρίξουν τα κορίτσια της Εθνικης Ελλάδος, στο πρώτο αγώνα που δίνουν στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ16), απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ16) (Fina Youth Women (U16) WaterPolo World Championship), θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτο δημοτικό κολυμβητήριο της Νεας Πολιτείας, από την Κυριακή 21 Αυγούστου έως το Σάββατο 27 Αυγούστου.
Την Κυριακή στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ αμέσως μετά η Εθνικη Ελλάδος αντιμετωπίζει την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.

 

 

Στο πρωτάθλημα μετέχουν οι εξής εθνικές ομάδες, εκ των οποίων οι περισσοτερες έχουν φτάσει στην πόλη της Λάρισας: Ελλάδα, Αυστραλία, Κροατία, Ισπανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Ελβετία, Τουρκία, ΗΠΑ, και Νότιος Αφρική.
Η Εθνική Ελλάδος,υπο τις οδηγίες του προπονητή κ. Γ. Τσόκα προπονήθηκε σήμερα στο Ανοικτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το οποίο μετά τα έργα που υλοποίησε ο Δήμος Λαρισαίων, έχει εξελιχθεί σε αθλητική υποδομή υψηλών προδιαγραφών το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.
Την Κυριακή στις 8 το βράδυ, να γεμίσουμε τις εξέδρες του Κολυμβητηρίου στη Νέα Πολιτεία.